Toont alle 5 resultaten

Catarina Martins zijn handgemaakte schoenen die synoniem staan voor creativiteit. Het zijn frisse schoenen die stijlvol ontworpen zijn.

Handgemaakte Catarina Martins schoenen

Je wilt Catarina Martins schoenen kopen? Dit is helemaal jouw merk? Kijk dan eens in de shop van OAK schoenen. De enkellaarsjes en schoenen zijn zowel stoer als vrouwelijk tegelijk. Dat is de stijl die bij jou past? De kwaliteit is zeer goed, zodat je erop mag vertrouwen dat de schoenen lang mee zullen gaan. Zoek je nog naar tips op het gebied van onderhoud? Kijk dan eens op de website van OAK schoenen. Daar lees je waardevolle adviezen. Zo blijven de schoenen en laarzen zo lang mogelijk mooi.

Aan de schoenen van Catarina Martins zie je de aandacht voor de details

Aan Catarina Martins schoenen zie je heel goed dat er juist aandacht is voor de kleine details. Dat maakt deze schoenen en laarzen, ondanks de eenvoud, nu juist zo mooi. Schoenen maken je outfit helemaal af. Het is dan ook niet om het even voor welk paar je kiest. Nu is het niet alleen fijn om er mooi uit te zien, maar het is ook zeer prettig als laarzen en schoenen lekker zitten. Bij Catarina Martins weet je altijd zeker dat de pasvorm perfect is. Deze schoenen draag je voor je plezier, want het comfort is prima.

Handgemaakte Catarina Martins schoenen kopen

De schoenen van Catarina Martins zijn van hoge kwaliteit en met de hand gemaakt. Bijzonder is dat dit nog altijd gebeurt op basis van ambachtelijk vakmanschap. Vandaar misschien wel dat de laarzen en schoenen zo lekker lopen. De modellen zijn altijd uniek, dus je weet zeker dat je deze schoenen nergens anders ziet. Het merk is opgericht in 2003 en bij OAK schoenen kun je de schoenen op een prettige manier bestellen. Bij deze shop weet je zeker dat je als klant goed behandeld wordt. Klantvriendelijkheid en een goede service staan namelijk hoog in het vaandel. Bestel je schoenen op tijd en je hebt ze de volgende dag al in huis. In de meeste gevallen hoef je geen verzendkosten te betalen. Dit ligt uiteraard aan het bedrag waarvoor je schoenen, tassen en accessoires bestelt. Is er iets toch niet naar wens, dan heb je altijd de mogelijkheid om een artikel retour te zenden.