Toont alle 4 resultaten

Shoecolate sneakers

SALE!
SALE!
Uitverkocht
SALE!

Stoere Shoecolate sneakers

Wil je Shoecolate sneakers kopen en heb je ze het liefst zo snel mogelijk binnen? Kijk dan op de website van OAK schoenen. Als je doordeweeks voor 16:00 uur de artikelen bestelt, heb je ze al de volgende dag in huis. Schoecolate schoenen zijn met diverse kledingstijlen te combineren. Heb je toch de verkeerde maat besteld of bevallen de schoenen niet helemaal? Dan kunt je ze bij OAK schoenen zonder problemen retour zenden. Heb je nog vragen over de schoenen? Dan kunt je altijd even contact opnemen. Op de site zie je hiervoor een formulier dat je kunt invullen. Vermeld daar je naam, je e-mailadres en de vraag of opmerking die je hebt. Binnen 1 werkdag mag je een berichtje terug verwachten. Je kunt overigens ook via Facebook contact opnemen. Hier vind je tegelijkertijd nieuws over eventuele acties of nieuwe collectie items.

Retourneren van sneakers Shoecolate

Je was helemaal blij met je Shoecolate sneakers, maar ze passen toch niet helemaal bij je outfit? Je hebt helaas een maatje te groot of te klein besteld? Er kunnen heel veel redenen zijn waarom je een artikel toch niet wilt houden. Als ze ongedragen in de kast staan is dat ook jammer. Bij OAK schoenen heb je de mogelijkheid om voor een retour te kiezen. Dat kan zowel in de winkel als via de post. Kijk op de website hoe het zit met de kosten en de voorwaarden.

Je wilt Shoecolate sneakers kopen? Kijk op de site van OAK schoenen

Als je helemaal blij bent met de sneakers van Shoecolate, wil je vast en zeker dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Des te meer plezier heb je ervan. Als je ze net nieuw hebt gekocht is een spray zeker wel een aanrader. Als je de schoenen hier een paar keer mee inspuit zijn ze goed beschermd. Vuil en vocht hebben dan minder vat op je nieuwe sneakers. Ook zorgt de spray voor een goede voeding. Hierna hoef je dit nog maar een keer per maand te doen Zo weet je zeker dat de sneakers er lang als nieuw uit blijven zien.


Ontvang 10% korting op je eerste
aankoop bij oakschoenen.nl

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij oakschoenen.nl