Toont alle 3 resultaten

Tango merk schoenen met slangenprint

Wil je van het Tango merk schoenen kopen? Zoek je specifiek naar het model met de slangenprint of ben je er nog niet uit welke het moet worden? Kijk eens op OAK schoenen voor meer inspiratie. De schoenen hebben stuk voor stuk een geweldige pasvorm en lopen heerlijk. Er is nog wel wat verschil in prijs, dus het is helemaal aan jou of je voor goedkoop of iets duurder gaat. Bij OAK schoenen profiteer je vanaf een bepaald bedrag van een gratis verzending. Kom jij daar net niet aan, dan zou je kunnen kijken of je binnenkort nog een nieuwe tas of een paar slippers nodig hebt. Geen verzendkosten betalen is tenslotte altijd mooi meegenomen.

Onderhoud schoenen merk Tango

Ook bij Tango merk schoenen is onderhoud van groot belang. Het is jammer als je de schoenen helemaal niet behandeld. Ze worden dan snel lelijk en slijten ook vele malen sneller. Verzorgen is eenvoudig en hoeft niet veel tijd te kosten. Belangrijk is het gebruik van een goede spray. Deze vind je op onze website, dus je kunt hem direct bestellen als je de schoenen koopt. Voor het eerste gebruik spuit je ze drie keer in en daarna nog ongeveer een keer per maand. Dit is natuurlijk ook wel voor een stukje afhankelijk van hoe vaak je de schoenen draagt.

Online Tango merk schoenen kopen

Wil je schoenen van merk Tango online kopen? Je hebt groot gelijk. Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij OAK schoenen mag je vertrouwen op een goede service. Wij maken het al onze klanten graag naar hun zin. Volg ons ook op Instagram en op Facebook. Is er een winactie, dan maak je kans op leuke prijzen. Misschien heb je dan zelfs je volgende paar schoenen of laarzen gratis. Het verzenden gebeurt altijd door POST NL, dus je kunt rekenen op een gegarandeerde kwaliteit van de bezorging. Vallen de schoenen nu toch tegen en wil je ze terugbrengen, dan kan dat. Je mag ze bij ons in de winkel brengen, maar terugsturen via de post is ook mogelijk.


Ontvang 10% korting op je eerste
aankoop bij oakschoenen.nl

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij oakschoenen.nl