Toont alle 4 resultaten

Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat bewijst dat sneakers niet alleen comfortabel maar ook stijlvol kunnen zijn. Deze sneakers zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen waarbij Woden gebruik maakt van deze 3 wonderen der natuur: kurk, rubber en visleder.

Respect voor de wereld met Woden schoenen

Jij houdt van de schoenen van Woden? Is dat gewoon omdat je ze mooi vindt of word je ook blij van hun visie en missie? De schoenen worden gemaakt met respect voor de wereld. Door het dragen van dit merk maak ook jij de wereld een stukje beter. Houd je wel van details? Dan zit je bij schoenen van het merk Woden helemaal goed. Elk paar wordt geproduceerd met volledige aandacht voor ieder onderdeel van de schoen. Dit Scandinavische merk is niet voor niets bijzonder populair. Jij hebt ook interesse? Kijk dan snel op de website van OAK schoenen.

Duuzame schoenen Woden

Wil je Woden schoenen kopen? Plaats dan vandaag nog een bestelling bij OAK schoenen. Als je vandaag de schoenen nog betaalt, ontvang je ze de volgende werkdag. Het is dan wel de bedoeling dat je de bestelling voor 16:00 uur doet. Ook op een werkdag uiteraard. In onze shop kun je 7 dagen per week terecht. 24 Uur op een dag. Bij het produceren van Woden schoenen wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hierbij is ook aandacht voor de herkomst daarvan. Inbreuk op het milieu wordt zoveel mogelijk voorkomen.

Mooie en unieke Woden schoenen kopen

Bij het maken van de Woden schoenen worden voornamelijk organische materialen gebruikt. Denk hierbij aan onder meer kurk en volnerf leer. Dit is veel beter voor het milieu dan allerlei synthetische materialen. Het comfort wordt bovendien ook alleen maar beter. Speciaal gelooid visleer dat wordt gebruikt voor een schoen van het merk Woden is zelfs alleen maar een afvalproduct. Hoe mooi is dat. Jij draagt graag mooie en fijne schoenen, maar het milieu laat je ook niet koud? Dan zit je met dit merk helemaal goed.


Ontvang 10% korting op je eerste
aankoop bij oakschoenen.nl

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij oakschoenen.nl