OAK schoenen

2 Jaar heeft het geduurd voordat OAK schoenen haar deuren werkelijk opent.

Historie:

Een naam die al sinds 1872 binnen Bergeijk en omstreken niet meer weg te denken is, op het gebied van mode en life style, is Franken-kleding. Een ruime kledingwinkel (850m2) direct in het hart van Bergeijk. Als medewerker van Franken-kleding heb ik het genoegen gehad om de laatste jaren onderdeel uit te mogen maken van een ruimdenkend en vernieuwend team. Op het gebied van de laatste trends, Social media en het creëren van het “Franken Family” concept hebben we veel ontwikkelingen door gemaakt.

Wij krijgen vaker de vraag om het totaal plaatje dat Franken-kleding op het gebied van kleding verzorgt aan te vullen met “bijpassende” schoenen. Een outfit is in wezen pas echt compleet als beide facetten samenkomen. Dit heeft mij doen besluiten om verder te gaan en mijn eigen onderneming op te richten genaamd: OAK schoenen. Een shop in shop in Franken-kleding met een eigen uitgesproken stijl passend bij de trendy winkelende klant van Franken-kleding. OAK schoenen is geboren.

Visie

Ik zet altijd een stapje extra om de beste schoenenretailer te zijn in persoonlijke klantbeleving, service, inspiratie, innovatie en verantwoord ondernemen.

Missie

OAK schoenen is er voor de schoenenliefhebber. We maken de leukste trends zodat jij jouw outfit compleet kan maken. Als ondernemer zet ik altijd een stapje extra voor jou.

Winkel

OAK schoenen is gevestigd aan een gezellig plein op `t Hof 25 in Bergeijk. Wil je je schoenen zien en passen? Kom dan langs! Je bent bij ons welkom voor advies & service. OAK schoenen is een shop in shop binnen Franken-kleding. Franken-kleding is een winkel van 850m2 voor mannen- en vrouwenfashion voor een breed publiek. Je vindt er een diversiteit aan merken voor de vrouwen: http://www.franken-kleding.nl/women en mannen: http://www.franken-kleding.nl/men

Online

Naast de fysieke winkel heeft OAK schoenen natuurlijk ook een online shop. Daar bestel je simpel en snel de mooiste schoenen, tassen en accessoires. Shoppen bij OAK schoenen kun je dus 24/7 en maak je van je outfit echt een feestje. Ik ben altijd in de weer om de mooiste merken, exclusieve sierraden en tassen voor jullie te vinden. Mode is mijn passie en deel dit graag met jullie!

Social Media

Ik beloof jullie tijdlijn te vullen met de tofste en nieuwste schoenen, fijne blogs over trends en tips en de allerleukste winacties. Dat wil je niet missen, toch?