Toont alle 7 resultaten

Shoecolate schoenen bestel je bij OAK schoenen

Wil je mooie Shoecolate schoenen kopen, kijk dan eens op de website van OAK schoenen. Deze shop is ontstaan vanuit de winkel met Franken-kleding. Het leek klanten prettig om hun outfit af te maken met mooie schoenen. Marieke heeft deze wens verwezenlijkt en daarom kun je nu bij OAK schoenen terecht voor trendy schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Jij hebt een voorkeur voor Schoecolate schoenen? Kijk dan snel welke modellen we op dit moment in onze collectie hebben. Doe ze voor 16:00 uur in je winkelmandje en op werkdagen heb je ze dan al de volgende dag in huis.

Modieuze schoenen van Shoecolate

Verzorg je de Shoecolate schoenen goed en nauwkeurig, dan zul je er lang plezier van hebben. Op de website vind je veel handige tips op dit gebied. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat je een bijpassende spray in huis hebt. Als je de schoenen of laarzen net gekocht hebt, gebruik dan een keer of 3 de spray. Doe dit voordat je de schoenen gaat dragen. Hierdoor krijgen ze namelijk een beschermend laagje en worden ze gevoed. Vuil en water trekt minder snel in de schoenen waardoor ze langer mooi blijven. Heb je dit voor het dragen een aantal keren gedaan, dan is het later genoeg als je het een keer per maand herhaalt. Wil je meer handige en gratis tips? Volg ons dan op Facebook. Doe ook zeker mee als hier leuke winacties zijn.

Shoecolate schoenen kopen bij OAK schoenen

Heb je nog vragen over de schoenen van Shoecolate? Wij staan graag voor je klaar. Op onze website vind je een klein contactformulier dat je kunt invullen. Geef even je naam, achternaam en e-mailadres aan en bericht ons wat je wilt weten. Als je dit verstuurt op een werkdag proberen we nog dezelfde dag een reactie terug te sturen. Je kunt ook altijd even een berichtje sturen via Facebook. Ben je niet tevreden over de schoenen, dan mag je ze terugbrengen in onze winkel. Ook retourneren via de post is mogelijk. Kijk voor de voorwaarden en eventuele kosten even op onze website.


Ontvang 10% korting op je eerste
aankoop bij oakschoenen.nl

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij oakschoenen.nl