Retourneren
Is een item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren. Bij ons kun je altijd retourneren en ontvang je je geld terug, ook als het een SALE item betreft.

1 Online retour- en ruilregeling

Werkwijze:
Doe je item terug in de verpakking en samen met de retourbon binnen 30 dagen, breng het naar de postkantoor om het pakketje terug te sturen.  Dit werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Zorg dat het pakketje voldoende gefrankeerd verstuurd wordt. Het is niet mogelijk om het product te ruilen, er moet een nieuwe bestelling worden geplaatst als u een ander product wenst om verwarring te voorkomen.

Retourservice Nederland, Duitsland en België
Met het retourformulier dat wordt meegestuurd met je bestelling kun je items snel en veilig naar ons retour sturen.

Voor Nederland met PostNL (locaties zie www.postkantoor.nl )
Voor Duitsland met DHL (locaties zie www.dhl.de )
Voor België met Kariboo (locaties zie www.kariboo.be )

Voorwaarden:
1: Je kunt items tot 30 dagen na ontvangst retour sturen.
2: We ontvangen je retourzending graag binnen 30 dagen.(houdt er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn)

Aandachtspunten:
We ontvangen je item graag voorzien van de originele labels en verpakking en in de staat zoals je van ons hebt ontvangen.

Kosten
– Retour sturen is op eigen kosten. Als je het product onbeschadigd en met label binnen 30 dagen met je bestelbon in de winkel komt brengen om te retourneren dan is het kosteloos.

Verwerking en terugbetaling van je retourzending
Bij het aanmelden van je retour én na ontvangst van je pakket krijg je van ons een bevestiging per e-mail. Het te ontvangen bedrag wordt binnen 5 werkdagen op je rekening terug gestort. Een betaalde bijdrage in de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling (< €75) wordt niet teruggestort.

Ruilen
Wil je een item ruilen tegen een andere maat, kleur of een ander item? Plaats een nieuwe bestelling op de webshop.

Download hier de retourformulier: Retourformulier OAK schoenen

2 Andere manier om je volledige bestelling terug te sturen (Herroeping)

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourproces (zie hierboven onder 1).
Daarnaast kun je ook gebruik maken van dit Europees modelformulier voor Herroeping. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen na ontvangst de koop te ontbinden. Dat kan alleen voor de volledige overeenkomst (de bestelling). Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen daarna aan je betaald. Betaling wordt geïnitieerd na ontvangst van de herroepen bestelling.

De kosten van aan ons terug sturen zijn bij herroeping voor je eigen rekening. Het is bij deze methode niet mogelijk ons retourlabel of antwoordnummer te gebruiken.

Zorg er voor dat ook in het door je aan ons verstuurde pakket kenbaar maakt dat dit een Herroeping betreft, bijvoorbeeld door een kopie van het ingevulde modelformulier.

modelformuliervoorherroepingdoc

Klantenservice bereikbaar tot 18.00 uur. Neem contact op via:
Bel: 0497-726980 of Whatsapp: 06-33109118