Hi allemaal,

 

Samen met mijn toppers run ik het bedrijf OAKschoenen. Iedereen heeft haar eigen kwaliteiten. Allemaal hebben we erg veel passie voor schoenen en vinden we de kwaliteit en service een pre.

 

Even voorstellen dus:

 

Marieke: eigenaresse/runner. Heeft een enorm grote passie voor schoenen. 🙂
Iris: Iris ondersteunt me met een hoop werkzaamheden binnen het bedrijf en is erg goed met social media. Daarnaast staat ze op zaterdag in de winkel om jullie te helpen met het passen van onze leuke schoenen.

Dederique: Dederique ondersteunt mij in de winkel en zorgt voor de goede structuur binnen het bedrijf.
Heidi: Heidi staat op donderdag in de winkel en kan jullie goed adviseren over alle schoenen die we verkopen.

Donna: Op het moment loopt Donna stage bij ons. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de marketing en de social media kanalen. Ook ondersteunt ze met het verkopen van schoenen in de winkel.

Cindy: Cindy staat op dinsdag in de winkel en kan jullie goed adviseren over alle schoenen die we verkopen.

Anouk: Anouk is erg goed met social media en kan ze jullie goed adviseren over de schoenen die wij in onze winkel verkopen. Leuk om te weten is dat ze haar eigen kledingmerk heeft genaamd: Eleventh Studios.

Isabella: Isabella staat op woensdag en vrijdag in de winkel. Ze helpt mee met het maken van content en zorgt dat de nieuwste schoenen op de website komen te staan. Ook kan ze jullie adviseren over alle leuke schoenen die wij in onze winkel verkopen.