OAK schoenen

We vertellen je graag meer over OAKschoenen!  Wij Marieke, Dederique en Iris hebben allemaal een  schoenentik 🙂
Wij runnen OAKschoenen met z’n drieën met veel passie voor het vak en service voor onze klanten.

Even voorstellen: Marieke passievolle ondernemer en eigenaar van OAKschoenen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij OAKschoenen. We willen bijdragen aan een betere wereld voor de natuur, dier en mens. Zo zorgen we dat veel van onze merken duurzaam zijn. Dat laten zien duurzame schoenen en accessoires mooi, tijdloos en trendy zijn! Ook zorgen we dat OAKschoenen een langere levensduur hebben door een GRATIS schoonmaakbeurt aan te bieden. Klanten kunnen hun oude schoenen binnenbrengen voor het goede doel.

De Historie:

Een naam die al sinds 1872 binnen Bergeijk en omstreken niet meer weg te denken is, op het gebied van mode en life style, is Franken-kleding. Een ruime kledingwinkel (850m2) direct in het hart van Bergeijk. Als medewerker van Franken-kleding heb ik het genoegen gehad om de laatste jaren onderdeel uit te mogen maken van een ruimdenkend en vernieuwend team. Op het gebied van de laatste trends, Social media en het creëren van het “Franken Family” concept hebben we veel ontwikkelingen door gemaakt.

Wij kregen vaker de vraag om het totaal plaatje dat Franken-kleding op het gebied van kleding verzorgt aan te vullen met “bijpassende” schoenen. Een outfit is in wezen pas echt compleet als beide facetten samenkomen. Dit heeft Marieke doen besluiten om verder te gaan en OAKschoenen te starten. Een shop in shop in Franken-kleding met een eigen uitgesproken stijl passend bij de trendy winkelende klant van Franken-kleding.

Wat onze klanten over ons zeggen:

Dankjewel! Ben super blij met de schoenen en ook met de service! Ik hou jullie goed in de gaten voortaan ?

♥♥♥

Hoi Marieke, ik heb vandaag de schoenen van Woden ontvangen met een leuk persoonlijk briefje erbij. Dat geeft het gevoel alsof ik toch nog aan het winkelen geweest ben, leuk?

En je hebt gelijk, ze zitten heerlijk, ik ben er blij mee.

♥♥♥

Hoi Marieke,

Hierbij komen de boots retour. Ik werd snel en goed geholpen tijdens de chat!
Dank je voor je zeer vriendelijke hulp! Als we eens in de buurt zijn, komen we een kijkje nemen in je winkel. Hartelijk groet,..

♥♥♥

Hoi Marieke,
Bedankt voor je lieve kaartje ♥
Ik vind de schoenen heel gaaf. Maar zie helaas toch van af van de aankoop. Ik ben igg heel blij dat ik via de instagram achter jullie schoenenbedrijf ben gekomen! Ik hou jullie in de gaten 🙂 Succes in deze tijden! Liefs.

 

Grootste blunder van OAKschoenen

1 Schoen opsturen! Haha De vriendelijke man kwam uit Rotterdam en moest ontzettend lachen om onze blunder, hij kocht ze in de SALE.
We gingen het nakijken en zeiden tegen hem: O we zien het al voor deze prijs krijg je er ook maar eentje! haha grapje natuurlijk!

Onze Visie

Wij zetten altijd een stapje extra om de beste en grootste duurzame schoenenretailer te worden van Nederland. Dat doen we door persoonlijke klantbeleving, service, inspiratie, innovatie en verantwoord (duurzaam) ondernemen.

Missie

Passie voor mode en schoenen. We selecteren de mooiste (duurzame)  voor onze klanten. Zodat jij met een mooi product trendy, milieubewust voor de dag kan komen.
We verbinden OAKschoenen met onze klanten door OAKfans, we vormen een eenheid en leveren schoenen in voor het goede doel. We gaan voor echte aandacht en zijn daarom altijd beschikbaar met onze beste klantenservice.  Wij zetten ik altijd een stapje extra voor jou.

Winkel

OAK schoenen is gevestigd aan een gezellig plein op `t Hof 25 in Bergeijk. Wil je je schoenen zien en passen? Kom dan langs! Je bent bij ons welkom voor advies & service. OAK schoenen is een shop in shop binnen Franken-kleding. Franken-kleding is een winkel van 850m2 voor mannen- en vrouwenfashion voor een breed publiek. Je vindt er een diversiteit aan merken voor de vrouwen en mannen.

Online

Naast de fysieke winkel heeft OAK schoenen natuurlijk ook een online shop. Daar bestel je simpel en snel de mooiste schoenen, tassen en accessoires. Shoppen bij OAK schoenen kun je dus 24/7 en maak je van je outfit echt een feestje. Ik ben altijd in de weer om de mooiste merken, exclusieve sierraden en tassen voor jullie te vinden. Mode is onze passie en delen we graag met jullie!

Social Media

Marieke en Iris zorgen voor de mooiste tijdlijn en beloven deze te vullen met de tofste en nieuwste schoenen, fijne blogs over trends en tips en de allerleukste winacties. Dat wil je niet missen, toch?

 

See you soon! xxx Dederique, Iris en Marieke.