Hi you!

Super leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Benieuwd naar ons bedrijf, hoe we zijn begonnen en waar we voor staan? Lees dan gerust eens verder!

Het merk OAKschoenen is ontstaan in het dorp Bergeijk. ‘OAK’ is de Engelse vertaling van het woord ‘eik’. De eik is een boomsoort die onder andere voorkomt in Nederland. Ik (Marieke) ben de eigenaresse van het bedrijf OAKschoenen en ik ben zelf opgegroeid in Bergeijk. Ik ben opgegroeid met de natuur en hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. De laatste letters van de plaatsnaam Bergeijk komen dus ook overeen met de naam ‘OAK’ wanneer je dit vertaalt naar het Nederlands.

Wat vinden wij belangrijk?

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt voor ons een belangrijke rol. Wij willen als bedrijf bijdragen aan een gezonde aarde en goede functionerende ecosystemen. Maar liefst 60% van de schoenen die verkocht worden door het bedrijf OAK schoenen hebben al iets te maken met duurzaamheid. Bij duurzaamheid wordt niet alleen gedacht aan schoenen gemaakt van ‘vegan leer’, maar ook eerlijke arbeidsprocessen en het verminderde gebruik van chemicaliën spelen een grote rol bij duurzaamheid.

Klangerichtheid & service

Voor ons als bedrijf zijn onze klanten enorm belangrijk. Ons team bestaat uit meiden die kennis en passie hebben voor schoenen. De kennis willen we graag overbrengen naar onze klanten. We vinden het belangrijk dat we de klanten goed kunnen adviseren over de schoenen die in onze winkels verkrijgbaar zijn. Daarom zorgen we als bedrijf dat we een goede kennis hebben over de merken die wij verkopen. De merken die we verkopen zijn zoals net verteld vaak duurzaam.

Een goede service bieden aan onze klanten is voor ons tevens een must. Niet alleen het adviseren van klanten vinden we belangrijk. Ook wanneer er voor de aankoop en na de aankoop vragen zijn, worden deze berichten persoonlijk, snel en zorgvuldig beantwoord. We vinden dit belangrijk, omdat wij als onderneming enorm veel waarde hechten aan onze klanten.

 

Missie: Trendy en duurzame schoenen aanbieden tegen een goede prijs. We selecteren de mooiste schoenen voor onze klanten. De schoenen bieden we onze klanten aan op een duurzame manier. Zodat onze klant met een mooi, trendy, milieubewust voor de dag kan komen.

 Visie: OAKschoenen streeft er naar om binnen 10 jaar de grootste en duurzaamste schoenenretailer te worden van Nederland. Duurzaamheid, klantgerichtheid en het bieden van een goede service spelen hierbij een grote rol.

Hopelijk hebben wij je wat meer informatie kunnen geven over het bedrijf OAKschoenen. Hopelijk zien we je snel in onze winkel!

 

 XXX Marieke en OAKteam