OAK schoenen opent haar deuren!

2 Jaar heeft het geduurd voordat OAK schoenen haar deuren werkelijk opent.

Historie:

Een naam die al sinds 1872 binnen Bergeijk en omstreken niet meer weg te denken is, op het gebied van mode en life style, is Franken-kleding. Een ruime kledingwinkel (850m2) direct in het hart van Bergeijk. Als medewerker van Franken-kleding heb ik het genoegen gehad om de laatste jaren onderdeel uit te mogen maken van een ruimdenkend en vernieuwend team. Op het gebied van de laatste trends, Social media en het creëren van het “Franken Family” concept hebben we veel ontwikkelingen door gemaakt.

Wij krijgen vaker de vraag om het totaal plaatje dat Franken-kleding op het gebied van kleding verzorgt aan te vullen met “bijpassende” schoenen. Een outfit is in wezen pas echt compleet als beide facetten samenkomen. Dit heeft mij doen besluiten om verder te gaan en mijn eigen onderneming op te richten genaamd: OAK schoenen. Een shop in shop in Franken-kleding met een eigen uitgesproken stijl passend bij de trendy winkelende klant van Franken-kleding.

Je vindt de OAK schoenen achter in Franken-kleding, we maken van iedere aankoop een feestje en passen je schoenen uiteraard op je outfit aan. Dit is de kracht van de samenwerking die OAK schoenen & Franken-kleding samen bundelen. De klantenservice blijft zoals je die gewend bent van Franken-kleding ook OAK schoenen zet dit voort. Echter het verschil zit hem in de webshop, een eigen facebook en instagram kanaal. Zodat je 24/7 op de hoogte blijft van nieuwe trends, damesschoenen, herenschoenen, leren tassen en exclusieve sierraden en verzorgingsproducten voor je schoenen.

Welkom bij OAK schoenen!! Ik zie je graag in de winkel of webshop. Groetjes Marieke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontvang 10% korting op je eerste
aankoop bij oakschoenen.nl

Ontvang 10% korting op je eerste aankoop bij oakschoenen.nl